Main menu

Pages

Teelt van Tanacetum cinerariifolium, bemesting, irrigatie, vermeerdering van giftige planten, en sommige zijn nuttig

 De wetenschappelijke naam voor de plant is Tanacetum cinerarifolium
 
Chrysant cinerarifolium:
Het oorspronkelijke huis van Tanacetum cinerarifolium
 
   In Europa wordt het ook verbouwd in veel regio's van Europa en Afrika, waar het wordt verbouwd in Duitsland, Hongarije, Roemenië, Kenia, Oeganda, Congo en Egypte.
Botanische beschrijving Tanacetum cinerarifolium


 
Tanacetum cinerarifolium
   Het is een meerjarige kruidachtige plant die 3-4 jaar in de grond blijft en een rijk vertakte plant die een hoogte bereikt van ongeveer een meter.

De bladeren zijn gesegmenteerd, draadachtig, lang, grijs, de bloemen zijn te vinden in belangrijke of verticale bloeiwijzen en de diameter van de bloeiwijze bereikt 1,5 cm.

De bloemen zijn schijfgeel, in de vorm van een samengeperste kegel, variërend in diameter van 5-7 mm.De radiale bloemen staan ​​in een enkele rij of bloemdek.Ze zijn wit gestreept, bereiken een lengte van 2-4 cm, met gekartelde randen.
Componenten van Tanacetum cinerarifolium
   :
Bevat bloeiwijzen van Tanacetum cinerarifolium
   Het bevat twee soorten esters, pyrethrin 1 en pyrethrin 2, waarbij de twee verbindingen aanwezig zijn in een verhouding van 0,2 - 1,9% van het droge gewicht van de bloeiwijzen.

De gedroogde bloeiwijzen bevatten ook vluchtige oliën, harsen, glycosiden en alkaloïden.Wat pyrethrine betreft, het is een keton-alcoholische ester die Pyrethrolon is en een zuur dat Chrysanthemum-carbonzuur is.

Tanacetum cinerarifolium wordt ook gebruikt
   In de vorm van extracten met behulp van organische oplosmiddelen met kerosine, alcohol en aceton.Deze verdunde extracten worden gebruikt om huishoudelijke insecten te bestrijden nadat ze zijn verpakt in containers die ze niet blootstellen aan licht, met toevoeging van aanvaardbare etherische oliën met de basisingrediënten.

En bij gebruik als poeder worden talkpoeder en kalk mee als drager gebruikt, maar bij gebruik van spray wordt kerosine, water of zeep als drager gebruikt.

En bij gebruik van kerosine is de afbraak van de samenstellende materialen langzaam, maar bij gebruik van zeep tast dit het oppervlak van de pesticide's interactie met het insectenlichaam aan, en het wordt aangeraden om het extract als spray te gebruiken om het zo snel mogelijk vers te maken het is voorbereid.

Opgemerkt wordt dat het bestrijdingsmiddel Tanacetum cinerarifolium
   Minder giftig voor mens of dier in vergelijking met andere bestrijdingsmiddelen.
Biologische werking van pyrethrum:
Uit het onderzoek bleek dat de verschillende pyrethrumverbindingen verschillen in de mate van toxiciteit en dat het inademen van grote hoeveelheden pyrethrum leidt tot hoofdpijn, loopneus, rillingen en jeuk.

En de laagste dodelijke dosis is van Tanacetum cinerarifolium
   Voor een volwassen persoon is dit 1000 mg/kg, voor ratten 200 mg/kg.

Het wordt beschouwd als Tanacetum cinerariifolium
   Een neurotoxische stof die het cholinesterase-enzym niet aantast, zoals de rest van de pyrethroïde residuen die helpen bij de productie van een enzym dat het insect helpt de toxiciteit van pyrethrine kwijt te raken.

En de actieve ingrediënten in Tanacetum cinerarifolium
   Ze worden beschouwd als giftig, insectenwerend en anti-voedend, wetende dat ze niet giftig zijn voor planten.

Wat de dieren betreft, de grote hoeveelheden Tanacetum cinerariifolium
   Diarree komt voor bij dieren, aangezien de eerste symptomen verschijnen in de vorm van onbalans, tremor en vervolgens de dood (dit komt door de hoeveelheid dosis die wordt ingenomen door dieren zoals koeien, buffels, schapen en geiten).

Over het algemeen Tanacetum cinerarifolium
   Het wordt als een giftige stof beschouwd, dus wees voorzichtig bij het kweken of gebruiken ervan, zowel thuis als op de boerderij.

Wat is Tanacetum cinerarifolium?
   Biologische werking en botanische beschrijving Pas op voor de killerkamille
Pyrethrum is dodelijk voor de volgende insecten, namelijk bladluizen, coloradokevers, sprinkhanen en koolwormen.

Reacties